OM OSS

Vi tror på det personliga mötet

Tornby Kakel är en specialistbutik i Linköping. Butiken tillhandahåller allt som har med renovering av ett badrum att göra. Allt ifrån kommoder, duschar, kakel och klinker till byggmaterial och verktyg för att genomföra arbetet. Vi vill finnas här för dig som går i renoveringstankar. Vare sig du är intresserad av att göra det själv och få inspiration och fin service med ditt byggmaterial eller kommer att hyra in en firma till att göra hela eller delar av jobbet åt dig så kommer vi att kunna tillhandahålla en professionell service och tillsammans med våra samarbetspartners leda dig vidare från idé till handling om du känner att det är aktuellt.

Butiken har ett showroom där vi vill visa våra kunder realiteten av deras renoveringsdrömmar. Flertalet kommoder och toalett/dusch-lösningar i olika material och prisklasser kommer att finnas på en yta som öppnar upp för jämförelse. Du är välkommen in och ta ett varv i ensamt kontemplerande eller tillsammans med oss och djupa diskussioner om kakel och kommoder. Showroomet är öppet när vi har öppet så det är bara att titta förbi när lusten faller in!

En grundtanke bakom butiken Tornby Kakel är att vi ska kunna tillhandahålla en saklig och enkel fakta om våra produkter som en lekman kan förstå. Att handla hos oss ska vara enkelt och smidigt om man vill det men kan även vara djup och komplicerad om man är av karaktären som verkligen vill sätta sig in i vad det innebär att renovera ett våtrum med alla dessa regler och certifieringar. Vi har enkla förklaringar till frågan ”Hur?” och komplicerade genomgångar till frågan ”Varför?”. Du som väljer att renovera ditt eget våtrum kommer att få både kunskap och klarhet av ett möte med oss!

Logo_black_blue.png

Vi ses i butiken!

Hälsningar Fredrik & Emil